Idag hann jag med att plocka maskrosor.
Marmelad på maskrosor, så enkelt att göra!Citron, lime, det gula på blommorna, vatten och syltsocker är vad som behövs. Det finns massvis med recept på nätet.
Häggens blomklasar kan bli till saft, jag har inte själv prövat det.
Det mesta som är ätbart i naturen, går att använda.
Violerna blommor nu, de passar bra till att kandera och sedan använda till pynt på glassen eller på tårtan.
Ja naturens skafferi kan du frossa i!
Kram från Ingela
Marmelad på maskrosor, så enkelt att göra!Citron, lime, det gula på blommorna, vatten och syltsocker är vad som behövs. Det finns massvis med recept på nätet.
Häggens blomklasar kan bli till saft, jag har inte själv prövat det.
Det mesta som är ätbart i naturen, går att använda.
Violerna blommor nu, de passar bra till att kandera och sedan använda till pynt på glassen eller på tårtan.
Ja naturens skafferi kan du frossa i!
Kram från Ingela
Låter verkligen gott och tänk vad mycket naturen har att bjuda på :)
SvaraRaderaHa nu en skön lördag, njut och vila!
Kram från Titti