Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 24 januari 2024

Smått och gott!

 Oj redan onsdag, då kommer det ett gäng här på middag ikväll, det är en av veckans höjdpunkter….veckomiddagen.



En heldag med vår lilla solstråle, ger oss många skratt tillsammans. 


Hon hjälper till med alla sysslorna här på gården och har gjort det länge trots att hon nu är enbart två o ett halvt år. Är lycklig när hon går med sin lilla skottkärra och mockar. Att höra henne säga ” mormor jag hjälper dig” värmer så gott i mitt hjärta. Ännu är lillebror för liten, men snart nog kan även han få komma hit.



Tiden går så himla fort, det gäller att njuta av barnbarnsbarnen medans de är små, tids nog blir de stora. Vi vill inte sedan känna, att varför tog vi inte vara på tiden när de var små?Som allt annat här i livet, så är det NU och inte sedan….då det kan vara för sent. Jag fick tillverkat ett halsband med en silverstav med inskriptionen ”NOW” som påminner mig just om detta viktiga ord.


Det blir så många fina minnen att stoppa i min dyrbaraste skatt….minnesasken.  Jag hoppas att jag är klar i huvudet när jag blir ännu äldre, så jag kan plocka fram alla fina minnen.



Hovslagaren har varit här och verkat och skott hästarna, som vanligt blev både jag och hästarna nöjda.


Jag blev överraskad när en kär vän dök upp och hjälpte till med både hästar och mockning. 



Fina vänner ska man vara rädd om, de växer liksom inte på träd.  Nu måste jag sätta fart så att middagen är klar när middags gästerna dyker upp.

Kram/Ingela




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: