Små händelser

Små händelser
Livet här

onsdag 12 november 2014

Om jag skulle skaffa en robot!!

Ridtur......nej, jag har gjort något mycket roligare, som jag gillar skarpt.. ha, ha!! städat! 
De gör så fin reklam på tv om en liten robotdammsugare som sköter det där med städningen.... så kan du göra något roligt under tiden! 
Perfekt!!... men här hade det inte räckt med en, jag hade fått haft minst tio.... för med tre hundar hade jag fyllt den i ett svep, inte med hundarna utan med allt hundhår!
Det är bara till att konstatera, att gilla läget... dvs städningen!! 
Blåsigt... ingen sol, så någon tur på hästryggen är inte lockande!! 
Jag får väl vänta med att dricka, då jag hör till de lägre på rangskalan! 
Vi hoppas att solen skiner hos dig... passa då på att njut!!        kram /Ingela 

4 kommentarer:

  1. Halloj! Ja du den här städningen, känns ibland som man inte gör något annat.. Men, man vill ju inte vara utan dom där katterna som ligger o rullar sej i rabatten innan dom går in o sen hoppar upp i säng/soffa o sen den där hunden som fäller "kännssom "halvår åt gången nuförtiden.. Så fina kramerhus(har aldrig hört det namnet innan..) du har gjort!! Kan tänka mej att det blir fint i din gran.. Får nog dra fram mitt pyssel nu när man fick så fina förslag att titta på.. Ha en bra torsdag! Kram Marie

    SvaraRadera
  2. Det är väl så, att jag hade önskat att inte behöva städa hundhår dagligen....... med lite eftertanke "vad skulle jag då ha gjort av den tiden " ha! ha!!
    Det är nog väl att vi har de små djuren...... även om jag inte tänker så, när tre stora hundar har varit ute i dyngan som vi har nu och ska in i huset!!...... hoppas därför på frost!!
    Kram vännen /Ingela

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Marie, krammerhus är danska, det heter kanske korgar på svenska?? Kram Ingela

    SvaraRadera

Kommentar: