Små händelser

Små händelser
Livet här

torsdag 25 maj 2023

Om fem dagar!

 Ja då hoppas jag på att det poppar upp små kycklingar under hönsmammorna, som i tre veckor troget har ruvat på sina ägg. Aurora är lika spänd som jag på hur många det kommer till att bli. Förra kläcket överlevde fyra stycken, tror att det är fyra tuppar…precis vad som behövs, till de elva tupparna som redan finns här på gården hi,hi!!!



Söta är de trots allt och jag hoppas på att jag har fel.


Pippi hade lilla Gubben inne i huset, vi har vår lille Lasse. Han börjar få dåliga tänder, men knäcke och äpple slinker lätt ner. Jag hoppas att han kan ta på i vikt, nu under sommaren då han betar av det  saftiga gräset. Han är fortfarande vårt lilla flasklamm


Regnet vi fick här i förrgårs har verkligen gjort nytta, så nu kan det växa i hagarna så att det knakar, så att vi får en bra höskörd till djuren.



Gårdagen hade jag hjälp av lilla hjälpredan, idag dyker hon upp med resten av familjen, för det är ju torsdags middag här på gården.



Jag tar vara på varje dag, allt går ju så fort… snart undrar jag vart maj tog vägen?

Kram från Ingela 



1 kommentar:

  1. Vem vill inte ha en Lasse i köket?! Men så mysigt! Ja maj är snart ett minne blott...jag hinner verkligen inte med längre!
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Kommentar: