Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 5 juni 2022

NYTT BLOD!

Jag har varit och hämtat tjugo  ägg, nu ska vi få in lite nytt blod i hönsflocken. Har lagt dom för en gång skull i äggkläckaren. Jag brukar inte kläcka i maskin, det har mina hönor fixat på naturlig väg tidigare. 



Här är ju alltid någon höna som ligger och ruvar, så jag tänker lägga in ett par kycklingar till henne när de har kläckts i maskinen. Så tanken är att hon sedan ska få alla, så kan hon visa de små hur allting går till i stora vida världen. Så blir det mera  naturligt. Nu är det bara till att hoppas att det blir några hönkycklingar….och inte en massa tuppar!!


Vilken pingsthelg vi har med riktig sommar värme. Så regnkappan och stövlarna ska förhoppningsvis få semester!!

Äntligen hade påskliljorna vissnat ner, så gräset kunde bli klippt. Visst har vi en vildvuxen trädgård, men detta var to much!!




Det växer så det knakar i hagarna, så snart blir det till att slå gräset. Jag ser verkligen inte framemot det, då knä och rygg fortfarande påminner mig om att de finns där!!




Idag var det många som tog sin siesta i trädgården….

Skulle nog tagit ut min hängmatta ändå…..skiner solen imorgon, då tänker jag slänga mig i den. Ja det lät något, eller vad säger ni knä och rygg??


Snart är det kväll och då ska jag ta siesta i soffan och göra just ingenting!
Det lät väl skönt?
Kram från Ingela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: