Små händelser

Små händelser
Livet här

torsdag 3 november 2022

Visst märks det….

 …att det blir mörkt tidigare, speciellt här ute på landet där det inte finns någon gatubelysning. Vi får gå med pannlampa och famla oss fram, så gott det nu går!!!


Precis som jag, så går djuren in och håller kväll trots att klockan inte är mycket. 


Den gamla stallkatten har blivit en riktig stuesittare, lämnar numera inte stallet frivilligt. Det har varit många gråa fuktiga dagar vem gillar det, då har jag mest lust till att krypa in under en varm filt och inte krypa fram, förrän sådär framåt våren.


Hujedamig veckorna går snabbt nu och snart är det första advent. Tycker inte det var längesedan vi dansade små grodorna runt midsommarstången…..är det någon som vrider fram tiden, för jag hänger liksom inte med???


Idag är det torsdag och då är det veckomiddag här på gården. Det blir ett tidigt Mårtens firande, för halva styrkan resten befinner sig i Danmark. 
Någon svartsoppa blir det inte, då det inte finns någon som vill göra mig sällskap….synd för det är ju så himmelskt gott!
Fågeln är i ugnen och äpplekakan är färdig, så snart är det bara gästerna som fattas. 
Kram från Ingela 

1 kommentar:

  1. Ja denna tid...jag tror också att det är "någon" som vrider fram tiden, för så fort kan väl inte veckorna gå? Hel galet! Det sköna vädret håller sig kvar men det tidiga mörkret är lite jobbigt. Härliga bilder du bjuder på och jag önskar dig en mysig helg!
    Kram från Öland & Titti

    SvaraRadera

Kommentar: