Jag har alltid bakat vårt eget matbröd, surdegsbröd eller skållat bröd
Nu ska jag prova på något nytt, surdegdkultur på vete.
Nu återstår det bara en väntan, ska det börja bubbla i min burk?... då har jag lyckats.
Sedan ska den matas med mjöl och vatten några gånger.
Sedan ska här bakas grytbröd.
Nybakat bröd med marmelad .....nog längtar jag!
Marmeladen på blodapelsiner står färdig, nu är det bara ett nybakt bröd som fattas!
Kram från Ingela
Nu ska jag prova på något nytt, surdegdkultur på vete.
Nu återstår det bara en väntan, ska det börja bubbla i min burk?... då har jag lyckats.
Sedan ska den matas med mjöl och vatten några gånger.
Sedan ska här bakas grytbröd.
Nybakat bröd med marmelad .....nog längtar jag!
Marmeladen på blodapelsiner står färdig, nu är det bara ett nybakt bröd som fattas!
Kram från Ingela
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Kommentar: