Små händelser

Små händelser
Livet här

söndag 30 juni 2024

Söndag och namngivning.

 Vi har firat vårt yngsta barnbarnsbarn Adam på hans namngivningsdag, härligt att få vara med om detta.



Han fyller ett år om två dagar, så vi firade även hans födelsedag. Så snart kan han komma hit med storasyster Aurora och hjälpa till med djuren Ja Aurora var i stort sett inte äldre när hon började hjälpta mig med djuren. På fredag ska vi få rå om dom bägge två, det blir härligt!


När man ska iväg på något, blir det alltid lite förberedelser till djuren. Då tre av hästarna fodras med hö, då blir det till att ge dom reellt med hö precis innan man sticker iväg


Hemma igen… då blev det till att hoppa ur fin kläderna och på med stall kläderna. Jag hade inte hunnit med att mocka innan vi åkte, inte det roligaste att komma hem till, men det ska göras.



Flytta över två dygn sura hästar ifrån hagen. Gammelhästen ska in i sin box inför natten och den andra ska ut till de tre hästarna som går i hagen utanför stallet.



Sedan ska foder blandas till deras frukost i morgon bitti.  Hö ska ges till alla, så att de klarar sig under natten. Katterna ska ha sin kvällsmat, hönsen ska släppas in och sedan skall ulltottarna tittas till, så att allt är bra med dom. Lite fix och trix blir det när man har djur och ska iväg på något, men det är det värt!

Kram/Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar: